Přihlásit | Registrovat se

Zpět do diskuze
Za obsah příspěvků nenesou organizátoři Trampského širáku žádnou odpovědnost a vyhrazují si právo mazat příspěvky vulgární, nenávistné, nezákonné, obsahující neplacenou reklamu a také ty, které nijak nesouvisí s festivalem.

Antonín Ludvík

E-mail

06.09.2022, 13:57
 

Ivo Jahelka

Dobrý den všem,

festivalů jsem za svůj život projel nespočetně. Od folkových, přes rockové, metalové a další. To, co jsem zažil ale na Trampském širáku, kde jsem byl poprvé, jsem nezažil opravdu nikde.
Vzít umělci židličku skoro pod zadkem, to je vrchol neprofesionality, neurvalosti a neúcty k někomu, koho jsem si pozval. Navíc snaha to následně omluvit tím, že následující kapela má mnohem náročnější přípravu, je naprosto chabá.
Vážím si umělců, kteří něco umí, o panu Jahelkovi nemluvě. A bylo mi stydno za paní moderátorku, která ho i přes hlasitý nesouhlas publika vypoklonkovala pryč, aby následně uvedla bezduchou, trapnou a urážející paní Moniku.
Vážení pořadatelé, musím říct, že jinak fantasticky vypadající festival mi dokázalo pokazit chování dvou lidí. A i když následující kapely dokázaly ve finále napravit mou náladu, odjížděl jsem v neděli s trpkým pocitem křivdy, neboť všichni ostatní umělci příležitost přídavku dostali.
Možná by bylo dobré vysvětlit paní moderátorce, jak se k pozvaným umělcům chovat a pokud to sama nedokáže, vysvětlit jí i to, že z chování publika lze vyčíst jeho náladu a bylo by dobré se podle ní alespoň trochu řídit.
Zároveň bych chtěl říct, že nepotřebuji, jako divák, její nápovědu, kdy mám svítit a mávat telefonem. Ve stínu shora uvedeného je to opravdu směšné…

Dívám-li se tady na „drbárnu“, myslím, že podnětů tady dostali organizátoři dost. Očekávám, že se k tomu někdo z nich postaví čelem a někde nám sdělí i jejich názor, případně to, co udělají, aby se podobná situace neopakovala a nekazila tak jinak jistě náročnou přípravu a obětavou práci ostatních a to včetně účinkujících.

Ahoj

Tonda

Lucie Pánková

E-mail

06.09.2022, 19:54

@ Antonín Ludvík
 

Ivo Jahelka

Ahoj,
přidávám se k tvému názoru.

Paní moderátorka několikrát nuceně vyzvala diváky k potlesku s pobídkou k přídavku. Stejně tak se nám snažila naznačit, kdy svítit, bylo to v podstatě trapné. Tyto akce, bych nechala na spontánní reakci diváků. Ukončení vystoupení pana Jahelky bez přídavku, bylo nevhodné a publikum to dalo jasně najevo. Zvláště ti, kteří věděli, jaké slaboduché vystoupení od paní Moniky mají očekávat.

Věřím, že celková organizace a udržení časové linky je velice náročné.
Sama jsem ocenila, jak vše klapalo na čas a bez průtahů. Ale v tomto případě, by jistě bylo jiné řešení nasnadě.

Bezvadná muzika zazněla od Roberta Křesťana, Samsona, Romana Horkého,
Hop Trop, Zkusmeto, VeHiBa a dalších


(Některé muzikanty by bylo v podstatě milosrdnější ukončit dřív, jejich vystupování už je takřka nedůstojné a bylo by lepší si zachovat vzpomínku na dobu jejich slávy. Omlouvám se za jízlivost, berte to trochu s nadsázkou.)

Co příště? třeba Merien nebo Pavla Čadka


Jinak jsme si festival moc užili,
Velice oceňujeme organizační tým, který pomáhal s parkováním - kempováním, vše bylo jasné a logické. Stejně tak se každý rok bezvadně vylepšuje zázemí festivalu. Proti bahní opatření, WC, voda, lavičky.

Ahoj a díky,
Lucie

Zpět do diskuze
342 vzkazů v 123 tématech, 7 registrovaných uživatelů, 5 uživatelů online (0 registrovaných, 5 návštěvníků)
Archiv drbárny | Kontaktovat správce
běží na ChytrýAdmin.cz